dimecres, 3 de juny del 2009

ESCOLA D'ESTIU: Una bona opció de cara a les vacances?




Ara que arriba, o més ben dit estem, a l'estiu una opció que trobo genial són les escoles d'estiu per als més petits i per als no tan petits.

Considero que és una manera en que els infants aprenen a relacionar-se amb els seus companys d'una l'altra forma. Molt nens es queden a casa sense fer res, o el que és pitjor mirant la tele durant hores; d'aquesta manera els nens estant sent educats ; per persones i no per un aparell que no para de dir coses sense cap mena de control. De quina manera afecta això als infants de l'actualitat?, no seria millor poder oferir-les relacionar-se amb altres nens, aprendre coses noves i gaudir de l'estiu d'una altra manera que jugant als vídeos jocs o mirant la tele.

Per tant, recomano oferir als infants la possibilitat d'apuntar-se a una escola d'estiu!

PDI (Pissarra Digital Interactiva) i el Jclick

M'ha semblat molt interessant poder descobrir noves tecnologies aplicades a l'educació.
Trobo que amb la PDI es pot arribar a fer classes molt més dinàmiques, ja que la participació dels infants serà amb més motivació, perquè considero que les noves tenologies són un punt d'interès que ells tenen i hem d'aprofitar-ho.

El Jclick és un programa educatiu que considero que és una eina molt útil a l'hora d'educar, i que es pot utilitzar en diferent àmbit.

Després de mirar totes les activitats fetes pels meus companys, he de dir que n'hi ha d'agunes que estan realment bé; felicitar des d'aquí a la Laia Bujaldón per la seva activitat o la Glòria Gascón entre d'altres.


Un dels darrers dies de pràctiques vaig parlar amb la logopeda del centre de pràctiques sobre el Jclick i no el coneixia, em va agradar molt poder apropar-li aquesta eina educativa tant polivalent.

PRÀCTIQUES DE LOGOPÈDIA

Fent una reflexió sobre les pràctiques realitzades de logopèdia, la meva conclusió es pot resumir en que mitjançant l'experiència i l'observació es pot realitzar un gran aprenetatge.

Bé, dir que l'experiència ha estat molt positiva i enrequidora.
M'ha agradat molt aquest primer contacte amb el que, espero, serà el meu futur professional.

Després d'escoltar a totes les meves companyes a seminari penso que la majoria d'elles, per no dir totes, han tingut una bona experiència; i per tant, estem tots desitjant que arribi el moment de realitzar les pràctiques de magisteri de l'any vinent.

VÍDEOS GENIALS!!!

Enhorabona a tots els grups pels vídeos realitzats!

Realment m'ha semblat que tots hem fet un bon treball amb els vídeos.
Reflexionant ens podem adonar de que amb el treball autònom és cm més hem après, és a dir, realment experimentant amb els diversos programes per realitzar els vídeos és com hem après a utilitzar-los; ben dit: l'experìècia ajuda a tothom.

Bé, dir que amb un cop d'ull es pot apreciar tot el treball i esforç que hi ha darrera dels vídeos, i només per això us mereixeu un aplaudiment!